Kumpul sukarelawan siapkan kelengkapan PPE - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Kuantan,5 Mei- Menyedari keperluan pakaian perlindungan diri (PPE) untuk kegunaan petugas Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang diperlukan pada ketika ini dan permintaan terhadap PPE yang berterusan memberikan inspirasi buat staf UMP Services Sdn. Bhd (USSB) iaitu anak syarikat UMP Holdings Sdn Bhd mengumpul sukarelawan bagi membantu dalam penyediaan kelengkapan PPE ini.