Ramadan dalam PKP penuh hikmah - UMP, PNC (2020)
Kuantan, 28 April- Ramadan adalah bulan yang sangat indah dan cukup istimewa di hati orang umat Islam. Inilah bulan pendidikan dan bulan peningkatan iman, bulan mujahadah diri dengan modul latihan yang terbaik bagi melahirkan generasi yang yang mempunyai jati diri yang tinggi bagi berdepan dengan cabaran dalam kehidupan.