Kami OK…Jangan Risau – Pelajar UMP di Jerman - UMP, PNC (2020)
Jerman, 25 April- Pelajar Fakulti Pengurusan Industri Universiti Malaysia Pahang (UMP), Batrisyia Elena Roslan, 22, yang sedang menyambung pengajian di Jerman sejak 10 September tahun lalu bersama 11 mahasiswa lain berada dalam keadaan selamat dan beliau meminta keluarga dan kawan-kawan di Malaysia tidak risaukannya kerana keadaan di tempat tinggalnya masih terkawal. Negara Jerman masih mencatatkan kadar jangkitan wabak COVID-19 antara lima tangga tertinggi dunia setakat ini.