Pasangan rusa peliharaan UMP lahir anak kedua - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Pekan 23 April – Pasangan rusa dikenali sebagai Pekan dan Chini yang dipelihara di Mini Deer Park dalam kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Pekan kini melahirkan anak kedua pada 22 April, tepat jam 7.00 pagi dengan berat 7 kg selepas kelahiran anak pertama pada Jun tahun lalu.