Petugas UMP Holdings siapkan 1000 alat pelindung muka buat barisan hadapan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2020)
Kuantan, 13 April – Prihatin terhadap keperluan pelindung muka buat petugas kesihatan dan barisan hadapan yang berjuang membanteras penularan wabak penyakit Covid-19 terutamanya di negeri Pahang, UMP Holdings Sdn. Bhd (UMPH) yang juga merupakan anak syarikat Universiti Malaysia Pahang (UMP) turut tidak ketinggalan menghulurkan bantuan dengan menyediakan 1000 alat pelindung muka (face shield) di bangunan pejabatnya.