Lagu Kita Jaga Kita nyanyian mahasiswa UMP berunsur nasihat cegah COVID-19 - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Kuantan, 14 April- Sekumpulan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menyanyikan semula lagu yang berjudul “Kita Jaga Kita” hasil olahan dari lagu “Sakit” yang popular dan dinyanyikan oleh Zynnakal untuk memberi nasihat kepada rakyat Malaysia dalam berjuang membendung penularan wabak penyakit COVID-19 yang melanda negara di seluruh dunia.