Persatuan Alumni Graduan UMP agih sumbangan buat Frontliner - Mohd Ferdaus, Musa (2020)
Kuantan, 3 April- Sebagai menghargai jasa petugas barisan hadapan yang telah bertungkus lumus menangani jangkitan Covid-19 ketika ini, Persatuan Alumni Graduan UMP (Alumni UMP) telah menggerakkan usaha dengan mengagihkan cecair pembasmi kuman sanitasi tangan (hand-sanitizer) kepada Bahagian Keselamatan UMP dan Pejabat Kesihatan Daerah Kuantan.