Hargai masa dan kesejahteraan kehidupan - Nur Sa'adatul Afzan, Jusoh (2020)
Kuantan, 2 April – Penularan wabak Covid-19 secara global telah banyak memberikan kesan kepada seluruh penduduk dunia secara amnya dan tidak ketinggalan juga kita yang berada di Negeri Pahang secara khususnya terutama pelajar yang masih berada di UMP dan sedang melalui Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sehingga kini di kampus Gambang dan Pekan.