Jom Masuk IPT 2020 bantu pelajar - Nor Azura, Md Amin (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
JOHOR BAHRU - Program Jom Masuk Institut Pengajian Tinggi (IPT) 2020 Zon Selatan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Persada Johor Bahru yang berlangsung selama dua hari dan berakhir Sabtu lalu mendapat sambutan menggalakkan daripada pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM).