UMP perkenal konsep pembelajaran learning factory dedah pelajar kepada dunia pekerjaan sebenar - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2020)
Bagi pelajar tahun akhir atau mereka yang sedang menunggu panggilan kerja, pasti akan sedikit kegusaran atau bimbang menghadapi fasabaharu dalam kehidupan nanti.