Tengku Hassanal nasihat pelajar jauhi sindrom 3K - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
KUANTAN - Pemangku Raja Pahang Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah menasihatkan pelajar universiti untuk menjauhi sindrom 3K iaitu kuliah-kafeteria-katil semasa menuntut ilmu.