Buatlah ibubapa kita bangga - Tengku Hassanal - UMP, PNC (2020)
KUANTAN, 22 FEBRUARI 2020: Pemangku Raja Pahang Tengku Mahkota Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Ibni Al‐Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al‐Mustafa Billah Shah menitahkan agar golongan mahasiswa belajar bersungguh‐sungguh supaya dapat membanggakan ibu bapa dan keluarga.