Bijak pilih cecair pembunuh kuman - UMP, PNC (2020)
Kuantan, 27 Mac- Ekoran penularan wabak COVID-19 yang sedang melanda negara dan kebanyakan negara di seluruh dunia, barangan seperti cecair pembunuh kuman (sanitizer), topeng, pelindung muka dan pakaian keselamatan menjadi tumpuan dan sukar mendapatkannya dalam pasaran. Malahan ramai yang mengambil inisiatif menghasilkannya sendiri termasuklah cecair pembasmi kuman D.I.Y (buatan sendiri) sebagai alternatif bagi menangani penularan wabak ini.