Pelindung muka D.I.Y buat petugas barisan hadapan - UMP, PNC (2020)
Kuantan, 28 Mac- Menyedari kelengkapan seperti alat pelindung muka (face shield) yang semakin berkurangan dan kepentingannya buat petugas perubatan yang sedang berkhidmat di hospital yang merawat pesakit Covid-19 di seluruh negara. Ianya memberikan inspirasi buat ramai pihak menghasilkan pelindung muka D.I.Y dengan menggunakan bahan yang mudah diperolehi dan boleh disiapkan dengan kadar segera.