CIReL tawar program latihan tingkat pembelajaran dan pengajaran atas talian - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Pekan, 27 Mac- Pusat Sumber Pengajaran & e-Pembelajaran (CIReL) dengan kerjasama Bahagian Pembangunan Sumber Manusia Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program latihan pengajaran secara e-pembelajaran “Online Education Training” kepada pensyarah universiti bagi menyediakan platform pembelajaran (P&P) di atas talian yang lebih baik.