Ibu dan ayah buat mahasiswa di Kolej Kediaman - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Kuantan, 24 Mac- Selain pengorbanan petugas kesihatan dan keselamatan yang bertugas di barisan hadapan dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) tatkala negara memerangi penularan wabak Covid-19, peranan pengetua dan felo Kolej Kediaman juga penting dalam memastikan keselamatan dan kesihatan warga kampus di tahap terbaik.