Niaga pakaian sukan - Nor Azma, Laila (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2020)
Kuala Lumpur: Menyedari minat mahasiswa universiti memiliki pakaian sukan yang beraneka warnadan jenis memberi idea buat pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP), Pan Chuan Sin, mengorak langkah menceburi bidang perniagaan mencetak pakaian sukan.