30 mahasiswa UMP terima insentif kecemerlangan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
KUANTAN - Seramai 30 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang cemerlang dengan keputusan nilai gred 3.5 ke atas bagi setiap semester terpilih menerima insentif kecemerlangan (Platinum) Yayasan UMP.