Aspek kemudahan, keselamatan diberi keutamaan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2020)
Kuala Lumpur: Dalam usaha memberikan penginapan yang selesa dan kondusif kepada pelajar, pihak pengurusan universiti sentiasa melakukan penambahbaikan di kolej kediaman termasuklah membabitkan aspek kemudahan dan keselamatan.