Kementerian Pengajian Tinggi akan perkasa Dasar Pendidikan Tinggi Negara - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2020)
KUANTAN: Majlis Persatuan Pentadbir Universiti Awam Malaysia (MASTI) yakin keputusan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mewujudkan semula Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) dapat meningkatkan fokus pembangunan pendidikan pengajian tinggi negara.