Covid-19 UMP laksana kuliah dalam talian - Asrol, Awang (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2020)
SEBAGAI langkah berjaga-jaga berikutan kes penularan wabak Covid-19, Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengaktifkan mod pengajaran dan pembelajaran (P&P) menggunakan e-Learning dengan aplikasi dalam talian, berkuat kuasa serta merta.