UMP aktifkan pembelajaran dalam talian - Nik Amirulmu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengubah kaedah operasi di kedua-dua kampusnya di Pekan dan Gambang berkuat kuasa semalam hingga 12 April 2020 berikutan pandemik terkini wabak koronavirus (Covid-19) di negara ini.