Mahasiswa UMP tenang di kampus - UMP, PNC (2020)
Kuantan, 23 Mac- Keselamatan dan kesihatan membabitkan seramai hampir 1000 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang tinggal di kedua-dua kampus sama ada di dalam mahupun di luar kampus sentiasa menjadi keutamaan pihak universiti.