Guna teknologi, e-Learning maksima impak pengalaman pembelajaran - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Kuantan, 17 Mac- Pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengaktifkan kelas maya (e-Learning) dalam semua aktiviti pengajaran dan pembelajaran baru-baru ini rentetan pengumuman dalam Pekeliling Pentadbiran Bil. 3/2020 yang dikeluarkan oleh pihak Universiti baru-baru ini bagi menangani penularan penyakit berjangkit COVID-19 yang melanda negara.