Sukarelawan UMP urus Campus Pantry manfaatkan pelajar - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Kuantan, 13 Mac- Seramai 200 sukarelawan membabitkan 110 orang sukarelawan di UMP Gambang dan 90 sukarelawan di UMP Pekan terlibat dalam membangunkan UMP Campus Pantry di kedua-dua kampus. Mereka ini dibahagikan kepada dua kumpulan iaitu menguruskan makanan kering termasuk keperluan harian seperti sabun basuh, berus gigi, sabun dan lain-lain manakala satu lagi kumpulan mengendalikan makanan basah yang terdiri daripada sayur-sayuran, buah-buahan dan ikan.