Insentif Kecemerlangan (Platinum) Yayasan UMP buat mahasiswa cemerlang - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2020)
Kuantan, 22 Februari – Terpilih menerima Insentif Kecemerlangan (Platinum) Yayasan UMP, mahasiswa tahun akhir Universiti Malaysia Pahang (UMP) daripada Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Nurnajjah Ashuha Adipso tidak menyangka beliau adalah di antara 30 mahasiswa bertuah yang menerima insentif kecemerlangan bernilai RM 500 apabila mendapat keputusan cemerlang pada semester ini.