Pemangku Raja Pahang lancar Jom Masuk IPT Zon 2 Pahang - UMP, PNC (2020)
Kuantan, 22 Februari - Kebawah Duli Yang Maha Mulia Pemangku Raja Pahang Tengku Mahkota Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Ibni Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berangkat menyempurnakan program ‘Jom Masuk IPT’ Zon 2 Pahang anjuran Jabatan Pendidikan Tinggi Kementerian Pendidikan Malaysia yang menyaksikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai tuan rumah pada kali ini yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP Gambang.