Mendalami bahasa Mandarin di China - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Kuala Lumpur: Peluang mengikuti Program Mobiliti Bahasa Mandarin Musim Panas 2019 selama sebulan di China bukan saja membolehkan peserta untuk mendalami bahasa ketiga itu tetapi juga dapat mengenal dengan lebih dekat budaya dan cara hidup masyarakat negara berkenaan.