Program kejuruteraan UM ke-15 terbaik dunia - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Kuala Lumpur: Universiti Malaya (UM) tersenarai pada kedudukan ke-15 universiti terbaik dunia bagi program kejuruteraan yang diumumkan semalam.