Waspada dalam berinteraksi dengan hadis - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2019)
Baru-baru ini, tersebar secara meluas petikan ceramah yang mendakwa tempikan al-Saihah akan berlaku pada 15 Ramadan 1441 Hijrah.