Siswazah UMP kongsi resipi keusahawanan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Gambang: Mahasiswa disaran meningkatkan kemahiran keusahawanan sebagai persediaan untuk menempuhi alam pekerjaan dan seterusnya mencipta pekerjaan, tanpa perlu menunggu tawaran pekerjaan selepas bergraduan kelak.