Hasilkan 401 produk pertandingan CITREX suburkan budaya inovasi - UMP, PNC (2020)
Kuantan, 13 Februari - Pertandingan Creation, Innovation, Technology & Research Exposition (CITREX) 2020 yang masuk edisi kesepuluh penganjurannya menyaksikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai medan galakan dan penyuburan budaya inovasi dalam kalangan para penyelidik sama ada staf akademik mahupun mahasiswa bukan sahaja dari UMP malahan termasuk penyelidik dalam rangkaian universiti teknikal Malaysia (RUTM), Kolej Politeknik MARA, Pusat Latihan Teknologi Tinggi dan institusi pendidikan tinggi (IPT) seluruh negara.