2 produk UMP raih anugerah - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2019)
Kuantan: Dua produk Universiti Malaysia Pahang (UMP) memenangi Anugerah Pengkomersialan Malaysia (MCY 2019) anjuran Kementerian Tenaga, Sains, Teknologi, Alam Sekitar dan Perubahan Iklim (MESTECC).