Tengku Hassanal lancar Jom Masuk IPT - Nor Khalilah, Gusti Hassan (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
Kerajaan bertanggungjawab untuk memastikan semua universiti awam dan institusi pendidikan lain memiliki infrastruktur terbaik dengan tenaga pengajar serta pentadbir berkualiti supaya dapat melahirkan modal insan yang cemerlang.