Rebut peluang sambung belajar menerusi Jom Masuk ipt 2020 Zon 2 Pahang - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
Penganjuran program Jom Masuk IPT anjuran Jabatan Pendidikan Tinggi Kementerian Pendidikan Malaysia bakal memberi peluang kepada pelajar sekolah menengah, lepasan diploma dan setaraf, ibu bapa, guru dan komuniti setempat merebut peluang menyambung pengajian tinggi di pelbagai institusi pendidikan tinggi di negara.