Habuk kayu tapis air - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
Inovasi penapis air minuman dihasilkan penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) menggunakan habuk kayu jenis resak (Vatica abdulrohmaniana) adalah produk pertama dihasilkan di negara ini.