UMP tuan rumah Jom Masuk IPT Zon 2 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi tuan rumah program Jom Masuk IPT Zon 2 (Pahang) yang akan berlangsung pada 22 dan 23 Februari ini.