Mencorak kepemimpinan masa depan universiti - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Pemimpin boleh datang dan pergi, malah ada yang tergelincir serta tersasar. Namun, agenda perjuangan dan matlamat organisasi perlu digalas.