56 rakyat Malaysia masih di Syria - Asrol, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Pekan : Seramai 56 rakyat Malaysia masih di Syria, termasuk sembilan yang dipercayai terbabit dengan aktiviti keganasan berada di penjara Al-Hasakah di negara terbabit.