Pupuk semangat keprihatinan di Songkhla - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kuala Lumpur: Sekumpulan mahasiswa dari Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) berpeluang melaksanakan program khidmat komuniti merentas sempadan negara di Thailand, baru-baru ini.