Phymill bantu pesakit kanak-kanak jalani rawatan fisioterapi - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
KUANTAN - Penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menghasilkan alat senaman automatik, Smart Physio-Treadmill (PhyMill) bagi membantu juruterapi dan pesakit kanak-kanak menjalani rawatan fisioterapi.