Rebut peluang sambung belajar dalam program `Jom Masuk IPT’ Zon Pahang - UMP, PNC (2020)
Kuantan, 17 Februari- Penganjuran ‘Jom Masuk IPT’ anjuran Jabatan Pendidikan Tinggi Kementerian Pendidikan Malaysia yang menyaksikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai tuan rumah bakal memberi peluang para pelajar sekolah menengah, lepasan diploma dan setaraf, ibu bapa, guru dan komuniti setempat merebut peluang menyambung pengajian tinggi di pelbagai institusi pendidikan tinggi negara.