438 daftar pengambilan kedua UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kuantan: Seramai 438 pelajar baharu semesta II Sesi Akademik 2019/2020 mandaftar bagi mengikuti pengajian program Sarjana Muda di Universiti Malaysia Pahang (UMP).