Minat terhadap STEM, Kamil Khalili cipta pelbagai program tarik minat pelajar - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2020)
Kuantan, 12 Februari - Minat yang mendalam terhadap bidang Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik (STEM) banyak memberi pendedahan buat mahasiswa Fakulti Teknologi Kejuruteraan Mekanikal & Automatif (FTKMA), Kamil Khalili Haji Abdullah dalam menjalankan pelbagai program sebagai usaha memupuk minat pelajar sekolah terhadap mata pelajaran Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik sejak di bangku sekolah.