Pelapis penyelidikan negara - Faizatul Farhana, Farush Khan (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kuala Lumpur: Bagi melahirkan pelapis berkemahiran tinggi dalam bidang penyelidikan. Fakulti Komputeran Kolej Komputer dan Sains Gunaan (FKKKSG) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Pertandingan dan Pameran Antarabangsa Berkaitan lnovasi Pengkomputeran (ICe·CInno), baru-baru ini.