Tumpu bidang kecerdasan buatan - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2019)
Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah menitahkan supaya Universiti Malaysia Pahang (UMP) memberi perhatian serius terhadap pembangunan bidang kecerdasan buatan.