Penuhi keperluan semasa industri - Nik Sukry, Ramli (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Kuantan; Program komprehensif dengan pendekatan proses pembelajaran teradun, menjadi kekuatan utama pelajar Diploma Profesional Pengurusan Bakat Berasaskan Kompetensi (TaME) diperkenalkan Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui UMP Advanced.