Derita ibu hidap kanser penguat semangat - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Kuantan: Penderitaan yang dialami ibu akibat barah menguatkan semangat Nur Farziana Husein, 23, untuk tersenarai sebagai penerima anugerah pada Majlis Konvokesyen ke-14 Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini, kelmarin.