Ilmu teknologi - Sofyan Rizal, Ishak (2019)
Institut Automotif, Robotik dan loT Malaysia (MARii) bakal memperkenalkan Dwi-Sarjana bagi Program Kejuruteraan Automotif bermula pada tahun hadapan melalui kerjasama dengan Universiti Malaysia Pahang (UMP).