4 graduan dwiijazah terima hadiah kecemerlangan UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2019)
KUANTAN: Pengantarabangsaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam membina jaringan kerjasama akademik yang kukuh dengan universiti di Jerman mampu melahirkan graduan berdaya saing.